Sinds 1936

Corporate Fashion Industries heeft haar wortels in de mode. Sinds 1936 om precies te zijn. We zijn thuis in de textielwereld en doen al jaren zaken met een selecte groep partnerbedrijven. Dat geeft u de garantie op een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare levering. Heeft u geen ruimte voor voorraad? Corporate Fashion Industries levert desgewenst op afroep.

Trendy bedrijfskleding

Vanuit ons nieuwe pand aan de N18 in Lichtenvoorde voorzien wij onze relaties van trendy bedrijfskleding. We zijn trots op de mooie projecten die we mogen realiseren, zoals de productie en levering van de Bavaria Victory Dress voor het EK 2012, de wereldwijde zendingen voor Shimano en Mammoet en op ons partnership met het beroemde Amerikaanse classic car-event Pebble Beach Concours d’Elegance.

We bouwen niet alleen aan de identiteit van onze relaties, ook aan die van onszelf. Maar zonder onze oorsprong uit het oog te verliezen: we komen voort uit het casual herenmerk State Of Art en blijven daar onverminderd trots op.

Unieke ontwerpen

Bedrijfskleding van Corporate Fashion Industries ademt het DNA van uw bedrijf uit. Om dat te bereiken, verdiepen wij ons eerst in uw corporate identity. Waar staat uw bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen? Draagcomfort en gebruikerswensen zijn uiteraard randvoorwaarden in het ontwerpproces.

Een trendy uitstraling is echter minstens zo belangrijk. Daarom voegt ons styling team aan elk ontwerp een eigentijds modebeeld toe. Het resultaat is een unieke kledinglijn die zowel functioneel als modisch is. Mooie werkkleding die uw medewerkers én uw bedrijf past.