Sinds 1936

Corporate Fashion Industries heeft haar wortels in de mode. Sinds 1936 om precies te zijn. We zijn thuis in de textielwereld en doen al jaren zaken met een selecte groep partnerbedrijven. Dat geeft u de garantie op een goede prijs-kwaliteitverhouding en betrouwbare levering. Heeft u geen ruimte voor voorraad? Corporate Fashion Industries levert desgewenst op afroep.

Trendy bedrijfskleding

Vanuit ons moderne pand aan de N18 in Lichtenvoorde voorzien wij onze relaties van trendy bedrijfskleding. Wij zijn trots op de vele mooie projecten die wij mogen realiseren, zoals de productie en levering van de kleding voor zo’n 100.000 medewerkers van Jumbo, de wereldwijde zendingen voor Shimano en onze samenwerking met diverse klanten niet alleen in Nederland, Belgie of Duitsland, maar ook meer ‘exotische’ bestemmingen als Ethiopië en Dubai.

Unieke ontwerpen

Bedrijfskleding van Corporate Fashion Industries ademt het DNA van uw bedrijf uit. Om dat te bereiken, verdiepen wij ons eerst in uw corporate identity. Waar staat uw bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen? Draagcomfort en gebruikerswensen zijn uiteraard randvoorwaarden in het ontwerpproces.

Een trendy uitstraling is echter minstens zo belangrijk. Daarom voegt ons styling team aan elk ontwerp een eigentijds modebeeld toe. Het resultaat is een unieke kledinglijn die zowel functioneel als modisch is. Mooie werkkleding die uw medewerkers én uw bedrijf past.